Veelzijdige speelgoedkist hout gekocht voor mijn kinderen

logoMijn kinderen kunnen nogal gemakkelijk zijn als het gaat om het goed opruimen van hun speelgoed. Erg vervelend aangezien ik de speelgoed overal vinden kan behalve op de plek waar het hoort. Door een speelgoedkist hout te kopen voor zowel mijn zoon als dochter kan ik hun eraan helpen herinneren dat het speelgoed in deze kist terecht moet en niet onder het bed. Mijn kinderen zijn al wel op een leeftijd waarbij ze erg veel spelen en het ook gewoon laten liggen. Voor de rest maak ik alles schoon alleen hebben wij een regel in huis en dat is dat mijn kinderen hun eigen speelgoed op moeten ruimen. Door een speelgoedkist aan te schaffen voor hun kan ik ervoor zorgen dat ze dit automatisch gaan leren om het direct op te ruimen.

Rotzooi in huis is niet erg.roosjes_toybox1_-_kopie

Natuurlijk kan je met een huis vol kinderen niet de zekerheid geven dat in het huis het speelgoed opgeruimd is. Door een speelgoedkist hout op de kinderkamers te zetten kan ik hier wel aan meehelpen. Vindt het persoonlijk angstig om te weten dat de kinderen hun speelgoed op de trap laten liggen en het misschien over het hoofd zien, ik moet er in ieder geval niet aan denken. Samen met mijn kinderen gaan we dan ook graag druk in de weer om al het speelgoed op te ruimen in de kist, hiermee beleven we enorm veel plezier!speelgoedkist_piraat_1