Cadeautip voor kraambezoek: een bedrukt tegeltje

cadeautip

Het is leuk om een nieuwe baby op de wereld te verwelkomen. Je kan daarom niet wachten om op kraamvisite te gaan. Als cadeau laat je een tegeltje met eigen foto bedrukken. Dat is pas een goed idee. Waarom dit zo aantrekkelijk is, bespreken we op deze plek. 

Een persoonlijk tintje geven

Een geboorte is altijd weer bijzonder. Daarom wil je ook een bijzonder cadeau bieden. Dat kan je tegenwoordig in allerlei vormen doen, bijvoorbeeld door een item te personaliseren met tekst of beeld. Dat kan je dus bijvoorbeeld ook doen met een tegeltje. Het is leuk om bijvoorbeeld de naam en de geboortedatum van de baby te combineren met een leuke foto die goed bij het moment past. Zo kan je pas echt een lief en bijzonder cadeautje maken. Een tegeltje met foto bij een baby jongen kopen is daarom zeker aan te raden.

Het moment vastleggen

Een tegeltje laten bedrukken is natuurlijk van nature al origineel. Het liefst wil je bovendien iets blijvends geven zodat het gezin er lange tijd plezier van kan houden. Daarom is een foto van een bijzonder moment op een tegeltje laten bedrukken altijd een goed idee. Het is dan ook wel belangrijk om goed in te schatten wat past bij het gezin. Je kan het tegeltje voor het kindje, voor de ouders of voor allemaal maken. Dit hangt natuurlijk ook af van hoe creatief je zelf bent.

Speciaal voor elke moeder

Het is natuurlijk niet alleen maar leuk om een geboortetegel voor het kindje te maken. Het is juist leuk om een foto en een tekst voor de mama te maken. Het is ook nog eens zo dat je op die manier zorgt voor een blijvende herinnering. Dat is het voordeel van tegeltjes. Die zullen namelijk altijd bewaard blijven door de ouders.

Werken met een specialist

Heb je door dat het tegeltje ook voor jou een goed idee is? Begin dan nu direct met het ontwerpen ervan. Dat kan je gewoon doen bij een specialist. Daar vind je tegels die al klaar zijn, maar je hebt er ook de mogelijkheid om zelf creatief te zijn. Kies een leuke foto en een mooi lettertype en ga aan de slag. Je hebt eindeloos veel mogelijkheden met allerlei verschillende soorten tegels. Dat maakt het dus ook wel heel aantrekkelijk. Je kan echt iets maken dat alleen voor die persoon bedoeld is. Dat is leuk!