Leuk speelgoed in Utrecht

speelgoed Utrecht

Wanneer jij op zoek bent naar bijzonder leuk speelgoed in Utrecht, dan ben je bij Pinokkio aan het juiste adres. Hier kan jij zoveel leuke, leerzame maar vooral sterke speeltjes kopen. Daar wil elk kind wel mee verrast worden. Mijn neefje is eerdaags jarig en om iets voor hem te kopen is vaak een hele klus. Niet dat hij het niet leuk vindt om iets te krijgen, maar vaak maakt hij dit al snel kapot. Hij is nu eenmaal zo onhandig en daar kan hij zelf niets aan doen. Daarom was ik op zoek naar iets om mee te spelen, dat langer dan een paar uur mee zal gaan.  speelgoed Utrecht

Zelfs op zondag open

Zelfs op de zondag kan jij hier terecht om bij deze winkel speelgoed in Utrecht te kopen. Daarom kwam ik op het idee om mijn neefje mee te nemen naar deze zaak. Zo kon hij zelf iets uitzoeken en kon ik meteen zien of dit wel voor hem geschikt was.

Samen met de verkoper heeft hij een bijzonder fraaie auto uitgezocht. Eentje die hij niet kapot kan krijgen en dat was precies de bedoeling. Behalve de geweldige service die je hier krijgt, zijn de spullen stuk voor stuk geweldig.