Laat iedereen het weten

Geboorteborden

Eindelijk is het zover, je hebt er als kersverse ouders maanden op moeten wachten. Je zoon of dochter is geboren, dit is natuurlijk een van de mooiste dingen die je meemaakt als ouders. Natuurlijk wil je dat iedereen het weet dat je een kleintje hebt gekregen, door het gebruik van geboorteborden maak je het bekend aan iedereen. Door het bord eenvoudig in de tuin te zetten, zorg je ervoor dat iedereen die langsloopt kan zien dat je een wondertje op de wereld hebt gezet. Op de website van happysigns.nl heb je een enorme keuze in borden waaruit je kunt kiezen.

Geboorteborden

Kies een bord naar keuze

Natuurlijk ben je nergens aan gebonden als je een bord wilt kopen, zelfs de kleur kun je zelf bepalen. Een ding is zeker, als je gebruik maakt van geboorteborden laat je iedereen op een originele manier zien dat je een jongen of meisje hebt gehad. Wil je een leuk stoer bord voor een jongen, wat dacht je van een bord met een hijskraan erop? Maar ook leuke en schattige dieren zijn natuurlijk in het assortiment van de webshop te verkrijgen, voor iedereen is er wel een leuk en passend bord te verkrijgen.

Zomer en winter in de tuin te zetten

Of je kleine spruit nu in de zomer of hartje winter wordt geboren, de geboorteborden kun je in weer en wind in de tuin plaatsen. Het bord is tevens UV bestendig, dit betekent dat het na weken in de zon staan nog steeds uitstekend te lezen is. Zelfs al ben je geen professionele klusser, is het bord zeer eenvoudig te plaatsen in de tuin. Voor ieder formaat tuin is er een passend bord te verkrijgen, wil je zeker weten dat niemand het bord over het hoofd ziet ga dan voor een groot formaat geboortebord.