Een bijzonder moeder en kind beeldje

Een moeder en kind beeldje kan heel bijzonder zijn. Dat komt omdat het een herinnering biedt aan een bijzondere tijd, namelijk de zwangerschap. Als man, vriendin, zus of oma wil je dat natuurlijk graag op een bijzondere manier levend houden. Daarom is dit beeldje juist ook zo geschikt. Dat is namelijk een letterlijke weergave van die periode. Zo blijft het dus altijd bij de aanstaande moeder en haar zoon of dochter. Het is leuk om het beeldje door een specialist in 3D te laten maken.

Het is zeker ook leuk om dit cadeau te doen aan iemand die een bijzondere rol in jouw leven speelt. Als aanstaande vader geef je het maken van de 3D scans bij de specialist bijvoorbeeld cadeau aan je vrouw of vriendin. Omdat de aanstaande moeder dit allemaal heel anders beleeft, is het ook leuk om er later nog eens op terug te kijken.

De aanpak bij de scan
Wanneer je een moeder en kind beeldje cadeau wilt doen, is het belangrijk om eerst online een afspraak te maken door het doen van de 3D scan. Wanneer je wilt dat dit een verrassing blijft doe je dit zelf, maar je kunt ook gewoon je vrouw of vriendin het hele proces zelf laten ondergaan. Dit hangt ook af van het type persoon dat ze is en waar ze zich fijn bij voelt.

De 3D scan van de zwangerschap wordt met een handscanner gemaakt. Die werkt heel nauwkeurig en zorgt dat er in ongeveer 2 minuten met 2000 foto’s het hele lichaam in beeld is gebracht. Vervolgens is het mogelijk om deze foto’s in een softwareprogramma samen te voegen tot een mooi 3D model. Aan de hand van dat model is dan de uiteindelijke uitwerking te verzorgen. Er zijn bijvoorbeeld aanpassingen te doen en oneffenheden weg te werken. Zo ziet alles er mooi en strak uit. Je vrouw of vriendin zal heel tevreden zijn over het resultaat. Hier kan nu het beeldje van gemaakt gaan worden.

Het beeldje maken

Het is nu alleen nog zaak om de specialist van de 3D project een moeder en kind beeldje te laten maken. Daarvoor heb je dan nog de mogelijkheid om uit allerlei soorten materialen te kiezen. Opties zijn bijvoorbeeld kunststof, brons of staal. Het is ook mogelijk om specifieke voorkeuren door te geven. De specialist kan dan op zoek om te kijken of dit mogelijk is. Het beeldje is vervolgens in ongeveer 2 maanden te maken.