Kindertijdschriften zoeken

Kindertijdschriften

De leukste kindertijdschriften zijn te vinden op de website van Tijdschriften-abonnement.nl. Zodra je op deze site gaat kijken zie je al meteen een zeer groot en bijzonder interessante assortiment. Wat bijzonder is aan deze site, is dat je met een paar klikken al kan zien voor welke leeftijd een bepaald blad is. Het is niet de bedoeling dat iemand van 10 jaar een blad zoals de Bobo, welke geschikt is voor peuters en kleuters gaat lezen. Hoewel ik er wel bij kan zeggen dat ik dit een enorm leuk blad en deze wel regelmatig lees. Samen met mijn zoontje lezen wij erop los en dat is een zeer fijn moment.

Kindertijdschriften

Leuke kindertijdschriften lezen

Omdat mijn oudste dochter eerdaags een tiener gaat worden, leek het ons leuk om haar een lees cadeau te geven. Hiervoor waren wij al op de
Tijdschriften-abonnement.nl aan het zoeken geweest. Want bij een tiener hoort ook een stoer meiden blad.

Inmiddels heeft onze tiener dochter al haar eerste stoere meiden blad mogen ontvangen en wat is zij hier blij mee. Ze heeft deze al een paar keer gelezen en kan hier geen genoeg van krijgen. Wij hebben haar een cadeau van vijf proefnummers gegeven, want straks vond zij dit maar niks en zaten wij aan een jaar abonnement vast. Het is in ieder geval een geslaagd blad waarmee onze dochter op de hoogte kan blijven van mode, vriendinnen, beauty, fun en veel meer.