Kinderkapstok van FrakkZ

SONY DSC

Ik ben nu ruim 30 weken zwanger van mijn eerste kindje en ik ben nu samen met mijn man bezig om de kinderkamer in te richten. Een hele leuke en spannende tijd, we kunnen bijna niet wachten tot de kleine geboren is! Tot die tijd zijn we volop bezig met het maken schilderen en behangen van de babykamer. We gaan de kamer neutraal inrichten. Onlangs was ik me online aan het oriënteren voor de aankleding en inrichting van de babykamer. Ik kwam tijdens het surfen terecht op de website www.frakkz.nl Op deze site trof ik hele leuke en originele kinderkapstokken. Deze zijn ook met naam leverbaar.logo FrakkZ

Dat is precies wat ik graag als kraamcadeau van opa en oma wil krijgen als de kleine geboren is. Ik zag op de site dat ze ook maatwerk kunnen leveren. Dat komt perfect uit, ik wil graag over de hele lengte van een hoek in de kamer de kinderkapstok plaatsen. De levertijd is erg kort wat natuurlijk helemaal perfect is. De kinderkapstokken zijn te verkrijgen in allerlei kleuren, jashaakjes lettertypes en natuurlijk is de tekst naar keuze. De naam van ons kind komt op de kapstok staan, dus het wordt een erg leuk en persoonlijk kraamcadeau. Omdat ik de kapstok meteen wil hebben als de kleine is geboren heb ik deze alvast besteld bij frakkz.nl, zodat er alleen de naam nog maar op geplaatst hoeft te worden.kinderkapstok family

Ik had contact opgenomen met FrakkZ, het was geen enke probleem om de kapstok alvast te bestellen en voor te bereiden en dat vond ik superfijn. De mensen van FrakkZ denken echt met de klant mee, zijn heel erg betrokken en dat is een groot compliment. Als je op zoek bent naar een originele kinderkapstok dan is deze webshop de beste keus. Absoluut een aanrader.kinderkapstok hout