Joolz kinderwagen collectie

De Joolz kinderwagens blinken uit op het gebied van gebruiksgemak en ergonomie. De Joolz collectie bestaat uit de Joolz Day die voor één kindje geschikt is, terwijl de Joolz Geo een kinderwagen voor een tweeling is. Ook kan deze kinderwagen gebruikt worden voor twee kindjes van verschillende leeftijden. Er is namelijk rekening gehouden met de verschillende leeftijden als het geen tweeling betreft. De Joolz Day heeft een hoge positie waardoor je zelf amper hoeft te bukken bij het pakken van je kind. De Beugel van de wagen is verstelbaar waardoor deze past bij iedere lengte. Joolz heeft niet alleen de Joolz Day en de Joolz Geo maar ook de volgende modellen: Earth, Studio en Quadro. Wat het verschil is? De vormgeving en de stijl is per collectie anders.

Joolz Day & Day 2

De Joolz Day is er in de uitvoering Joolz Day en Joolz Day 2. De Day 2 is de opvolger van de eerste Day. De kinderwagen van Joolz zijn licht, handig en wendbaar ontworpen. Aan de Joolz Day heb je geen onderhoud en is voor elk terrein makkelijk te manouveren. De kinderwagen van Joolz Day zijn vanaf de geboorte van uw kind te gebruiken. De voetensteun aan de onderzijde is verstelbaar zodat het kindje comfortabel zit als deze wat ouder is.

Joolz Geo

De Joolz Geo is een kinderwagen die wat zwaarder en ruimer is gebouwd dan die van de Joolz Day lijn. Het draaggewicht van de wagen is 40 kilogram en heeft hierdoor een grotere opbergmand beschikbaar. Een voordeel van de Joolz Geo is ook dat deze grotere wielen heeft waardoor rijden extra gemakkelijk is. De Joolz Geo is uit te breiden naar een duo wagen voor niet één maar twee kindjes.

Baby Jungle

Earth, Studio en Quadro design

Naast de comfort van de single en duo kinderwagens van Joolz, is er ook nog eens een ruime keuze aan design. De Joolz Earth collectie is geïnspireerd door de natuur. Met de Joolz Studio collectie voeg je een romantieke sfeer toe aan de kinderwagen. De Joolz Quadro heeft een tijdloos ontwerp met klassieke elementen. Door de juiste hoogte van de kinderwagen zitje kan elk kindje meegenieten op het terras in eigen land of buitenland.

Baby Jungle

De Joolz collectie is verkrijgbaar bij de babyspeciaalzaak Baby Jungle. Baby Jungle is gespecialiseerd in kinderwagens, buggy’s, autostoeltjes, babykamer accessoires en babykleding. Naast onze webshop met een uitgebreid assortiment die wereldwijd verstuurd worden, hebben wij ook een winkel gevestigd in Aalsmeer. Bekijk de gehele collectie die Baby Jungle aanbiedt van Joolz Day, Joolz Geo, Joolz Earth, Joolz Studio en Joolz  Quadro.