Een mooi kinderfiets 24 inch, online, gekocht

kinderfiets 24 inch

Voor mijn kleinzoon heb ik een zeer mooie kinderfiets 24 inch gekocht. Al een tijd was ik hier na op zoek, maar was er niet in geslaagd om een leuk model te vinden. Meerdere winkels heb ik bezocht, met de vraag een leuke en betaalbare fiets te hebben. Sommige modellen die ik in de winkel heb gezien waren wel leuk, alleen het materiaal was niet echt stevig. Als ik mijn kleinkind hier op zal laten fietsen is deze binnen een week al stuk. Daarom heb ik gewacht met deze aankoop, tot ik een echt stevig en betaalbaar model tegen zal komen. 

Mijn zoektocht ging verder via het internet en hier kwam ik op de website van Kinderfietsen.com terecht. Het leuke is dat je hier op een zeer makkelijke manier het assortiment kan bekijken. Je kan hier aangeven hoe groot de fiets moet zijn en de leeftijd van het kind kan je hier ook aangeven.  kinderfiets 24 inch

Een kinderfiets 24 inch, online gekocht

Wat was mijn kleinzoon blij toen ik met de fiets aan kwam. Hij was drie jaar geworden en zijn grootste wens was een mooie fiets te krijgen. Voorheen had hij leuke loopfietsen, maar nu wilde hij een echte hebben. Via de website van Kinderfietsen.com ben ik uiteindelijk geslaagd. Voordeel is dat je er de deur niet voor uit hoef te gaan en een bestelling voor 13.00 uur wordt de volgende werkdag al geleverd.

Ben jij ook op zoek naar een leuk cadeau voor jouw kind of misschien ook wel voor jouw kleinkind, neem dan een kijkje op deze site. Want niet alleen fietsen kan je hier kopen. In het assortiment zijn ook steppen en zelfs skelters opgenomen. Niet de standaard modellen, maar hele aparte. Sommige heb ik nog nooit gezien, maar ik weet wel een leuk cadeau voor de volgende verjaardag van mijn kleinzoon.  kinderfiets 24 inch