Dit zijn de beste bordspellen voor 2 personen

bordspellen 2 personen

Soms wil je even niet met een grote groep aan een bordspel beginnen en het kan soms best lastig zijn om een leuk bordspelletje te vinden wat je met zijn tweeën kan doen. Hier staan een paar van de beste en leukste bordspellen voor twee personen voor jou op een rijtje. Staat er iets bij wat je leuk lijkt? Kijk dan voor deze bordspellen op koningbordspel.nl en bestel ze direct!

Lost Cities

In dit gave kaartspel voor twee personen is het de bedoeling dat je jezelf bluft en planned naar de overwinning. De spelregels zijn niet moeilijk om te leren en dit in combinatie met het tactisch nadenken maakt dat dit een geweldig spel is wat je vaak kan herspelen. Een potje duurt ongeveer 30 minuten.

Codenames Duet

In dit spel is het de bedoeling dat je door omschrijvingen te bedenken die op meerdere woorden kunnen slaan zo samen met je partner alle spionnen kan ontrafelen. Dit in combinatie met tijdsdruk zorgt voor een super spannend spel. 

7 Wonders duel

Deze is voor wat meer gevorderde board games. Het is de bedoeling dat je een leger opzet, gebouwen neerzet en zo een complete beschaving bouwt. De spelregels zijn iets ingewikkelder maar als je ze eenmaal door hebt dan zal je erg veel speelplezier beleven aan 7 wonders duel. 

Patchwork

Deze schattige game is perfect voor een rustig avondje thuis met je vriend of vriendin. Je moet door te puzzelen zoveel mogelijk lapjes op je speelbord krijgen. Verzamel met de beste combinaties de meeste knopen om te winnen. 

Jaipur

In dit spel moet je handelen om ervoor te zorgen dat je een rijkere handelsman wordt dan je tegenstander. Elke ronde krijgt een van de twee spelers de zegel van uitmuntendheid, heb je deze twee keer weten te bemachtigen in het spel dan ben jij de winnaar.