Een bijzondere en persoonlijke kinderkapstok

KapstokAls je op zoek bent naar een houten kinderkapstok voor de kinderkamer of garderobe, dan moet je eens op de site van FrakkZ kijken. Ik was laatst ook op zoek naar een kinderkapstok met naam, toen ik online ging zoeken kwam ik al snel op de site van FrakkZ terecht. www.frakkz.nl

Deze webshop is niet alleen webshop die producten verkoopt, maar die ze ook zelf produceert. Dit vind ik echt uniek. Hierdoor is het mogelijk dat binnen een week een gepersonaliseerde kinderkapstok bij jou in huis wordt afgeleverd. Dit is echt heel bijzonder en daarmee onderscheiden ze zich zeker. Er is een ruime keuze uit verschillende soorten kapstokken, in hout of RVS. Ook is er een steigerhouten kapstok, deze heeft door de toevoeging van de stalen letters een erg industriële look.Kapstok

Ikzelf heb de kinderkapstok met naam besteld, voor mijn 2 kinderen. Elk kind heeft zijn kinderkapstok voor op zijn en haar eigen kamer. Deze kun je helemaal naar wens samenstellen, zoals afmetingen, kleuren, lettertypen, jashaken en teksten. De kinderen hebben zelf mogen kiezen welke kapstok ze graag wilde hebben. Voor de hal beneden heb ik ook gelijk een wandkapstok besteld. We hebben gekozen voor een kapstok 2.0 hout. Een ruime kapstok waar alle jassen en tassen voor het hele gezin makkelijk aankunnen. Vooral de combinatie van het hout met de rvs-letters en jashaken sprak me enorm aan.

Kapstok Een persoonlijk tintje in de garderobe. Er zijn op de site van FrakkZ ruime mogelijkheden voor betaling, dus dat is heel prettig. De bestelling verliep zoals ik verwachtte erg vlot, binnen een week had ik mijn gepersonaliseerde producten al in huis. Ik ben heel kan iedereen de producten van FrakkZ aanraden en ik zal hier zeker terugkomen. Alle producten worden ook nog eens gratis verzonden en ook dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Kapstok