De leukste kraamcadeaus

Wanneer je op kraamvisite gaat is het altijd leuk om een cadeautje mee te nemen voor de ouder en het pasgeboren kindje. Veel mensen vinden het echter erg lastig om een leuk, origineel cadeau te verzinnen. Vaak weet je erg weinig over de situatie van het kind en dat maakt het vinden van een cadeautje niet makkelijk. Samen met Zwanger en Nu hebben wij wat leuke kraamcadeautjes voor je op een rijtje gezet.

Zachte deken met naam

Zachte dekentjes zijn altijd nodig. Wanneer je de naam van het kind al weet kun je dan ook een gepersonaliseerd dekentje geven. Er zijn veel zachte en warme dekentjes te koop die je zelf nog kan aanpassen. Voor nog geen veertig euro heb je het ideale cadeau, wat voor jaren mee gaat. In tegenstelling tot kleding, zal een dekentje niet snel weggegooid worden of te klein zijn.

Naam hanger

Voor dit idee moet je de naam van het kind wel weten, maar naamhangers zijn tegenwoordig ook echt een aanrader. Een naamhanger is een leuke accessoire dat zowel op de kamer van het kleintje als op andere plekken in de woning mooi kan hangen.

Speenkoord

Een speenkoord is iets wat veel mensen snel over het hoofd zien om te halen. Toch zien we vaak dat spenen enorm vaak kwijt raken. Speenkoorden zijn dan ook een mega leuk cadeau voor pasgeboren kinderen. Het is een relatief goedkoop cadeau dat iedereen kan waarderen.

Wil je alles leren over zwangerschap? Op zwangerennu.nl kan je alles hierover lezen. Zo mis je geen informatie die jij nodig hebt tijdens jouw zwangerschap.