hip geboortekaartje laten ontwerpen

hip geboortekaartjeVoor de geboorte van mijn dochter moest alles goed georganiseerd worden. Het meeste hadden we al gedaan op de kaartjes na. Ik zou daar de verantwoordelijkheid voor nemen. Een goede vriend van mij vertelde mij dat ik het beste naar naar http://www.kissgeboortekaartjes.nl/ kon gaan. Hun beschikken over een groot assortiment met fantastische prijzen. Ik heb dat toen gedaan en hij had inderdaad gelijk. Er stonden hele leuke kaartjes op. Ik wilde graag een hip geboortekaartje dat totaal verschilt van de rest. Ook mijn vrouw wilde iets origineels. Ik heb toen contact opgenomen en gevraagd of we een eigen konden maken. Ik heb toen een ontwerp naar hun toegestuurd en kreeg na een paar uur al een reacties terug. In de mail stond dat het geen enkel probleem was.

Goede service. geboorte

Op de dag dat wij en baby kregen heb ik meteen contact met ze opgenomen en alle gegeven doorgegeven. Ze zijn toen meteen aan de gang gegaan. In totaal hebben we maar 1 dagen hoeven wachten op de kaarten. De kaartjes zijn echt precies wat we wilde hebben. Voor de lezers is het echt een aanrader om een hip geboortekaartje te kopen. Als je toevallig iemand kent die gaat bevallen, zou ik hem of haar zeker doorverwijzen.

geboortekaartje