De 5 populairste schoenenmerken voor jongens

Stoere jongensschoenen of hippe stappers? Jongere kinderen of pubers ontwikkelen ook al een sterke voorkeur voor een bepaalde kledingsmaak. Willen ze mee met de mode en hun vriendjes achterna of ontwikkelen ze een eigen stijl? Hieronder de 5 populairste schoenenmerken voor jongens, zodat jij voor jouw zoon trendy en modieuze schoenen kunt aanschaffen. 

Adidas

Vooral de Adidas Superstar zijn erg populair en in diverse kleuren en modellen verkrijgbaar. Zowel voor de jeugd als voor de volwassenen is dit al jaren een schoen die trendy en in de mode blijft. 

Nike

De Nike Airforce is oorspronkelijk ontworpen als schoen voor de basketballer, maar inmiddels kun je niet meer om deze schoen heen in het dagelijkse straatbeeld. De Nike Airforce is een stoer uitziende sneaker met de dikke witte zool die ook in allerlei kleuren en designs verkrijgbaar is. De jeugd van tegenwoordig is er compleet wild van. Bij Durlinger zijn diverse modellen verkrijgbaar. 

Vans

Vans staat van oorsprong bekend om de schoenen die vroeger speciaal gefabriceerd werden voor skaters. Met de stevige zool en de elastische bovenkant was dit een ideale schoen om mee te skaten. Echter blijft de Vans Oldskool sneaker altijd voorbijkomen. Deze schoenen zitten niet alleen erg comfortabel, maar zien er ook nog eens enorm tof uit met alle verschillende kleuren en ontwerpen die verkrijgbaar zijn. Ook Vans jongens sneakers zijn bij de jongere generatie ontzettend populair.

Timberland

Is jouw zoon een echte stoere bink? Dan zal hij vermoedelijk helemaal weg zijn van de Timberland boots. Deze laarzen ogen niet alleen erg stoer, maar kunnen ook nog eens tegen een stootje. En in de winter zorgen ze ook nog eens voor lekkere warme en droge voeten!

Converse

Net als met Vans, zijn ook de oldskool Converse sneakers niet uit het straatbeeld weg te denken, zowel vroeger als nu zijn ze nog steeds overal te zien en te krijgen. De schoenen van Converse passen bij vrijwel iedere outfit door de vele kleuren die verkrijgbaar zijn. Wil je graag kiezen voor een eigentijdse en modieuze schoen voor je zoon? Dan is een Converse schoen altijd een goede keuze!

Er zijn diverse merken die momenteel hip en trendy zijn en erg gewild onder de jeugd. Echter zitten er ook schoenen tussen het lijstje die al jaren bestaan en al tientallen jaren lang gedragen worden door vele generaties. De schoenen hierboven vormen dus een goede keuze als je je zoon wilt verrassen met een paar toffe schoenen.